Het kan natuurlijk voorkomen dat u een bestelling wenst te retourneren. Het is dan wel zo fijn als dat snel en makkelijk geregeld kan worden. En dat kan bij Plusman! De toch al ruime dienstverlening voor het retourneren van Plusman pakketjes is namelijk nog verder uitgebreid, waardoor het retourneren van bestellingen nóg eenvoudiger is geworden. Uw retourzending is nu in 2 minuten geregeld. En u heeft ook nog eens de keuze om het pakket zelf weg te brengen naar een service point bij u in de buurt of het pakket bij u thuis te laten ophalen. U had al 45 dagen bedenktijd en dat blijft uiteraard zo.

Twee retourmogelijkheden

Mocht u uw bestelling willen retourneren, dan kunt u kiezen uit twee retourmogelijkheden: Het pakket zelf wegbrengen of het pakket laten ophalen. Als u het pakket dat u wilt retourneren zelf weg brengt, is de retourzending helemaal gratis. Plusman betaalt dan de volledige retourneringskosten. Retourzendingen vanuit Nederland levert u af bij elk gewenst DHL of UPS service point bij u in de buurt. Retourzendingen vanuit België kunt u afleveren bij het dichtstbijzijnde UPS pick up point. Wanneer de retourzending bij ons is aangekomen, krijgt u binnen enkele werkdagen uw geld terug of wordt het bedrag verrekend (Afterpay). Geen printer in huis? Geen probleem! Als u in Nederland kiest voor UPS dan heeft u geen printer nodig om uw pakket te kunnen retourneren.

Mocht u het pakket thuis of op een ander adres naar keuze willen laten ophalen, dan vragen wij om een kleine bijdrage ter vergoeding van de voorrijkosten van de pakketdienst. De DHL-koerier (Nederland) of de UPS-koerier (België) staat dan op het vooraf afgesproken tijdstip voor uw deur om het pakket op te halen en mee te nemen voor retour. Zodra de retourzending bij ons binnen is, ontvangt u binnen enkele werkdagen uw geld terug op uw rekening of wordt het bedrag verrekend (Afterpay).

Returnista

Wij hebben onze retourzendingen uitbesteed aan onze partner Returnista. Andere bekende webshops zoals ASOS maken ook gebruik van de retourservice van Returnista. Zij zorgen ervoor dat uw retourzending in ons retourportaal binnen 2 minuten makkelijk en snel is geregeld. Benieuwd hoe het retourneringsproces precies in zijn werk gaat? Bekijk dan onze Retouren pagina. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw bestelling eenvoudig en snel te retourneren.