Veel gestelde vragen

Algemeen

Wie is Plusman?

Plusman is dé specialist voor grote maten herenkleding in Nederland en België! Plusman is actief met webshops in diverse Europese landen, waaronder Nederland, BelgiëSpanjeDuitsland en Oostenrijk. In Spanje hebben we ook 3 winkels in de regio Madrid.

U kunt bij ons terecht voor grote maten herenkleding zoals overhemden, t-shirts, polo's, broeken, sweaters, truien, kostuums, riemen, nachtgoed. In veel gevallen is dat tot zelfs 10XL. Ook de lange man, tot zelfs 210cm kan bij ons terecht in onze gespecialiseerde lengtematen afdeling. En dat allemaal tegen prijzen die duidelijk onder die van overige aanbieders liggen.

Hoe neem ik contact op met Plusman?

Onze klantenservice staat elke werkdag van 9.00u tot 17.00u voor u klaar om uw vragen, opmerkingen of klachten te beantwoorden of te helpen met bestellen. Het liefst communiceren wij via email op klantenservice@plusman.nl , maar bellen mag natuurlijk ook op het nummer 085-1118406 (vanuit België: +31 85-1118406). U kunt hier ook terecht voor het regelen van een retourzending of met klachten.

Waar kan ik terecht met klachten?

Indien u een klacht heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00u tot 17.00u op het telefoonnummer : 085-1118406 (vanuit België: +31 85-1118406), of u kunt ze ook per email bereiken op klantenservice@plusman.nl. Wij streven er uiteraard naar uw klacht zo spoedig mogelijk af te handelen. Meestal is dat nog dezelfde (werk)dag.

Heeft plusman ook fysieke winkels?

Nee, in Nederland en België verkopen wij alleen via onze websites op www.plusman.nl en www.plusman.be.

Is Plusman aangesloten bij een keurmerk?

Nee, plusman heeft geen Keurmerk. Echter, inmiddels hebben al meer dan 2200 klanten een review achtergelaten die voor zich spreken. U vindt deze op de reviewpagina van Feedback Company. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat namens ons de reviews van onze klanten verzamelt.

Verkoopt u ook (grote maten) dameskleding?

Nee, Plusman verkoopt uitsluitend grote maten herenkleding. Voor dameskleding verwijzen wij naar de talrijke andere aanbieders die er in de markt zijn. Een overzicht vindt u onder andere op www.grotematen.com.