Betaalmogelijkheden Plusman

Betalen bij Plusman is veilig. Onze betaalpagina is beveiligd via een SSL certificaat (u ziet een slotje in de adresbalk) en uw afrekening met Ideal, Bancontact of credit card gaan via de beveiligde pagina's van MultiSafepay en uw eigen bank. De betalingen via Afterpay doet u zelf (achteraf) vanuit uw eigen bankomgeving nadat u van hen een betalingsverzoek hebt ontvangen..

Plusman.nl accepteert de volgende betaalmethoden:

IDEAL   iDEAL- direct online uw betaling doen via internetbankieren van uw eigen bank. Snel en veilig. Alleen mogelijk voor Nederlandse bankrekeningen.
Bancontact / MisterCash   Bancontact / MisterCash voor Belgische bankpassen. Heeft u een Belgische bankrekening of bent u woonachtig in België, dan raden wij u aan via www.plusman.be te bestellen.
Afterpay   ● Afterpay (achteraf betalen met een digitale acceptgiro). U betaalt achteraf, na ontvangst van de goederen. Afterpay stuurt u een email met betalingsinstructies. Tijdens het bestelproces voert Afterpay een online gegevenscontrole uit, volgens een strikt privacybeleid. Voor meer informatie, klik hier of op het logo. Afterpay is momenteel alleen mogelijk voor mensen die staan ingeschreven in Nederland en België. Voor bestellingen vanuit Nederland geldt een minimaal bestelbedrag van € 30 en een maximaal bestelbedrag van € 750,- en vanuit België is het minimum € 30 en het maximum € 500,-. Aan deze betaalwijze zijn geen extra kosten verbonden.
Paypal   Paypal, veilig online geld overmaken. U kunt zelf kiezen of u betaalt via uw paypal tegoed of dat u met credit cards betaalt. Paypal biedt de koper kopersbescherming. U dient hiervoor wel een Paypal account te hebben.
Visa    ● Visa credit cards. Veilig en snel betalen met uw Visa Credit card. Er wordt gebruik gemaakt van 3D-secure waarbij om een extra wachtwoord wordt gevraagd om de transactie nog veiliger tot stand te laten komen.
Mastercard    ● Mastercard creditcards. Veilig en snel betalen met uw Visa Credit card. Er wordt gebruik gemaakt van 3D-secure waarbij om een extra wachtwoord wordt gevraagd om de transactie nog veiliger tot stand te laten komen.
 In3, betalen in 3 termijnen    ● Betalen in 3 termijnen. Via onze partner In3 kunt u bij ons betalen in 3 gelijke termijnen. De eerste termijn rekent u direct via Ideal af. De 2e termijn een maand later en de 3e termijn na 2 maanden. Deze dienst bieden wij alleen aan voor klanten met een afleveradres in Nederland en voor bestellingen met een bestelwaarde van minimaal € 100. Wij rekenen een kleine vergoeding voor deze dienst.
 Bankoverschrijving    ● Bankoverschrijving. U kunt ons ook betalen door na het plaatsen van de bestelling (online of offline) het bestelbedrag op onze bankrekening over te maken. Dit is geen achteraf betaalmethode, wij nemen uw bestelling pas in behandeling na ontvangst van de betaling.
 VVV-bon    ● VVV Giftcard. U kunt bij ons een VVV-Giftcard besteden tot het wettelijk maximumbedrag van € 50,--. Indien het aankoopbedrag hoger is dan dat kunt u de rest via Ideal of creditcard afrekenen.
 Fashioncheque    ● Fashioncheque. U kunt bij ons een Fashioncheque besteden tot het wettelijk maximumbedrag van € 50,--. Indien het aankoopbedrag hoger is dan dat kunt u de rest via Ideal of creditcard afrekenen.