Blog

 1. Black Friday bij Plusman

  Het is bijna zo ver: Black Friday komt eraan! En Plusman doet ook dit jaar weer mee aan deze dag vol hoge kortingen en fantastische deals. Sterker nog, dit jaar doen we zelfs een Black Friday week! Tijdens Black Friday profiteert u bij Plusman van hoge eenmalige kortingen tot wel 70%! Op deze dag shopt u bij ons de beste deals en geniet u van flinke afprijzingen op grote maten herenkleding.

  Lees meer »
 2. Wat is Piqué?

  Bij Plusman ziet u regelmatig grote maten herenkleding voorbij komen die gemaakt is van katoen(mix) in een piqué kwaliteit. Maar wat is piqué eigenlijk? Lees er alles over in deze blog!

  Lees meer »
 3. Nieuw merk bij Plusman: s.Oliver

  Er is weer een nieuw merk toegevoegd aan de collectie van Plusman! Wij zijn trots op de steeds groter wordende collectie aan grote maten herenkleding die wij in onze webshop verkopen. Naast alle fantastische merken die wij al aanbieden op onze webshop, mogen wij nu ook het merk s.Oliver aan onze collectie toevoegen. Lees alles over dit merk in deze blog!

  Lees meer »
 4. Nieuw bij Plusman: betalen met Fashion Cheque!

  Goed nieuws! Plusman heeft weer een nieuwe uitbreiding toegevoegd aan onze online dienstverlening. Wij hebben namelijk een nieuwe betaalmethode toegevoegd. Vanaf nu kunt u bij ons betalen met Fashion Cheque. 

  Lees meer »
 5. Nieuwe herfstcollectie Plusman

  De nieuwe najaarscollectie staat online! Ook deze herfst biedt Plusman weer een ruime collectie aan grote maten herenkleding in de mooiste herfstkleuren en gemaakt van comfortabele materialen in verscheidende kwaliteiten. Het najaar is het seizoen waarin de dagen weer korter worden, de temperaturen dalen en we ons opmaken voor de winter. Daar hoort natuurlijk een passende garderobe bij! In deze blog leest u alles over de nieuwe najaarscollectie van Plusman.

  Lees meer »
 6. Uitbreiding collectie Adamo

  Goed nieuws! Wegens succes wordt de collectie van het merk Adamo bij Plusman uitgebreid. Het is gebleken dat de collectie van Adamo uitstekend aansluit bij de doelgroep van Plusman. De verkoop van de ondergoedcollectie van Adamo is een groot succes. Daarom zal vanaf heden niet alleen onderkleding van Adamo worden aangeboden bij Plusman, maar ook een collectie basis herenkleding.

  Lees meer »
 7. Final sale zomer 2020

  De Final Sale is begonnen bij Plusman! De afgelopen maanden zag u veel kortingen tijdens de zomer sale van Plusman. Deze laatste dagen van de zomer sale zijn begonnen en dat betekent nóg meer korting.

  Lees meer »
 8. Linnen: wat is het en hoe wordt het gemaakt?

  In onze blog over de zomercollectie van dit jaar, heeft u kunnen lezen dat linnen een populair materiaal is voor zomerkleding. In de collectie van Plusman ziet u veel kleding gemaakt van linnen, zoals overhemden en bermuda’s. Maar wat is linnen nu eigenlijk precies? En waar wordt het van gemaakt? In deze blog leest u alles over linnen.

  Lees meer »
 9. Alles over de Hawaiiprint

  In onze vorige blog gaven wij een update over onze zomercollectie. Hierin heeft u kunnen lezen dat de Hawaii print helemaal in de mode is dit jaar. De kleurrijke tropische print is dan ook vaak terug te zien op t-shirts, zwembroeken en andere grote maten herenkleding in de collectie van Plusman. Maar wat is een Hawaii print eigenlijk precies? En vanwaar de naam?

  Lees meer »
 10. Zomersale bij Plusman

  De zomersale bij Plusman is begonnen! Profiteer nu van hoge kortingen tot wel 70%. 

  Lees meer »
Pagina

Wilt u op de hoogte gehouden worden van acties en nieuwe collecties?

Herinner me later

Bedankt! Check uw email inbox om te bevestigen

Oeps! Berichten zijn uitgeschakeld.