GRATIS RETOURNEREN

       

Vragen of persoonlijk advies?
 085-1118406

         

0artikel(en)

U heeft geen producten in uw winkelmandje

X
Product was successfully added to your shopping cart.

Boek uw gratis retourzending

Niet helemaal tevreden? Toch liever een omruiling voor een andere kleur of maat? Geen probleem! U kunt hier uw gratis retourzending boeken.

De retourzending is alleen gratis indien deze wordt verstuurd vanuit België of Nederland en indien u de retourzending boekt op deze website (via bovenstaande knop). U dient het pakket af te leveren bij een afleverpunt van de vervoeder (PostNL of Bpost). Deze vindt u op de website van deze vervoerders. Het pakket wordt niet bij u opgehaald. Besluit u om uw eigen vervoeder te gebruiken, dan komen de kosten voor uw eigen rekening. Deze gratis retourservice heeft een doorloopttijd van ca. 10 dagen. Indien u een snellere afhandeling van uw retourzending wenst, verzoeken wij u op eigen gelegenheid (en eigen kosten) de zending terug te sturen via een pakketverzender van uw keuze. Zie onze retourgegevens op de retourpagina.

Vanuit andere landen dan Nederland of België kunt u ook gebruik maken van de labels via deze website en kunt de portokosten direct bij ons afrekenen, deze zijn namelijk voordeliger dan op het postkantoor. Dit geldt dus alleen voor zendingen die niet uit Nederland of België komen.

Voor een snelle afwikkeling van uw retourzending of omruiling verzoeken wij u het retourenformulier zo compleet mogelijk ingevuld in de zending bij te voegen.

Onze exacte retourenbeleid, en een retourenformulier vindt u op onze pagina retourenbeleid.