Boek uw gratis retourzending

Niet helemaal tevreden? Toch liever een omruiling voor een andere kleur of maat? Geen probleem! U kunt hier uw gratis retourzending boeken.

 

De retourzending is alleen gratis indien deze wordt verstuurd vanuit Nederland of België en indien u de retourzending boekt op deze website (via bovenstaande knop). U dient het pakket af te leveren bij een afleverpunt van de vervoeder (In Nederland DHL, DPD of UPS). Deze vindt u op de website van deze vervoerders. Het pakket kan ook, tegen een kleine vergoeding, bij u worden opgehaald. Besluit u om uw eigen vervoeder te gebruiken, dan komen de kosten voor uw eigen rekening. Deze (gratis) retourservice heeft een doorloopttijd van ca. 10 dagen.
Indien u een snellere afhandeling van uw retourzending wenst, verzoeken wij u op eigen gelegenheid (en eigen kosten) de zending terug te sturen via een pakketverzender van uw keuze. Zie onze retourgegevens op de retourpagina, wij u ook ons retourenbeleid vindt.

Voor een snelle afwikkeling van uw retourzending of omruiling verzoeken wij u het retourenformulier zo compleet mogelijk ingevuld in de zending bij te voegen. Het retourformulier vindt u bij uw bestelling. Mocht u deze niet meer hebben dan vindt u hier een blanco retourformulier: