Boek uw gratis retourzending

Niet helemaal tevreden? Toch liever een omruiling voor een andere kleur of maat? Geen probleem! U kunt hier uw gratis retourzending boeken.

De retourzending is alleen gratis indien deze wordt verstuurd vanuit België of Nederland en indien u de retourzending boekt op deze website (via bovenstaande knop). U dient het pakket af te leveren bij een afleverpunt van de vervoeder (DHL). Deze vindt u op de website van deze vervoerder. Het pakket wordt niet bij u opgehaald. Besluit u om uw eigen vervoeder te gebruiken, dan komen de kosten voor uw eigen rekening. Deze gratis retourservice heeft een doorloopttijd van ca. 10 dagen. Indien u een snellere afhandeling van uw retourzending wenst, verzoeken wij u op eigen gelegenheid (en eigen kosten) de zending terug te sturen via een pakketverzender van uw keuze. Zie onze retourgegevens op de retourpagina.

Voor een snelle afwikkeling van uw retourzending of omruiling verzoeken wij u het retourenformulier zo compleet mogelijk ingevuld in de zending bij te voegen.

Onze exacte retourenbeleid, en een retourenformulier vindt u op onze pagina retourenbeleid.

Het retourformulier vindt u bij uw bestelling. Mocht u deze niet meer hebben dan vindt u hier een blanco retourformulier: