Plusman introduceert iets nieuws! In de huidige onzekere tijden helpt Plusman graag een handje. Daarom bieden wij een nieuwe service aan, waardoor u ook in financieel onzekere tijden gewoon bij ons kunt blijven shoppen. Plusman.nl biedt namelijk een nieuwe betaalmogelijkheid aan: vanaf nu kunt u in termijnen betalen, zonder rente. Ideaal als het financieel even wat minder gaat of als u om een andere reden liever gespreid betaalt.

Drie termijnen

In onze vorige blog heeft u kunnen lezen dat de website van Plusman volledig is vernieuwd. De komende periode zullen er hier en daar nog kleine aanpassingen en verbeteringen worden doorgevoerd. De nieuwe betaalmogelijkheid is daar een voorbeeld van. Als extra service biedt Plusman u vanaf heden de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen, met een rente van 0%.

Deze service biedt Plusman aan in samenwerking met In3. Dit bedrijf werkt al langer samen met andere bekende Nederlandse webshops en maakt het nu ook voor de klanten van Plusman.nl mogelijk om gespreid te betalen. Speciaal in tijden van corona biedt dit uitkomst voor onze klanten, zodat zij altijd vertrouwd kunnen blijven shoppen bij Plusman.

Hoe werkt het?

Wanneer u in termijnen wenst te betalen, betaalt u de eerste termijn direct bij het afrekenen op het moment dat u iets bestelt bij Plusman. Voor de betaling van de tweede en derde termijn krijgt u bericht van In3. Daarnaast voert In3 een gegevenscontrole uit om uw verzoek tot betaling te kunnen autoriseren. Uw privacy blijft hierbij uiteraard gewaarborgd. Meer informatie over In3 kunt u vinden op hun website www.payin3.nl.

Deze nieuwe service geldt bij een besteding vanaf €100,- bij Plusman.nl en is uitsluitend beschikbaar bij een bestelling met een Nederlands afleveradres.

Wij wensen u een prettige shopervaring bij Plusman.nl. De nieuw zomercollectie staat nu online!