Retouren nu ook inleveren bij DPD

Begin dit jaar kondigden wij aan dat onze dienstverlening voor het retourneren van bestellingen werd uitgebreid. In samenwerking met onze partner Returnista is uw retourzending in 2 minuten eenvoudig geregeld. U heeft de mogelijkheid om uw retourzending zelf weg te brengen naar een pick up point of om uw pakketje thuis op te laten halen voor retour.

Kiest u ervoor om uw retourzending af te leveren bij een pick up point en uw pakketje helemaal gratis retour te zenden? U kon uw pakketje al afleveren bij elk DHL of UPS service point bij u in de buurt. Vanaf nu behoort een DPD Parcelshop ook tot de mogelijkheden om uw pakketje naar toe te brengen voor retour. DPD afgiftepunten zijn beschikbaar in zowel Nederland als België. DPD werkt volgens de duurzaamheidsstrategie DrivingChange TM. Daarmee is DPD dus ook nog eens een verantwoorde keuze! En zo is er dus altijd wel een afgiftepunt bij u in de buurt waar u uw retourzending kunt afgeven.

Pakket ophalen kan ook

Wilt u liever dat de pakketdienst uw pakketje op uw thuisadres of een ander adres naar keuze komt ophalen? Dat kan ook! U kunt in onze retourenportaal een ophaalafspraak maken en betaalt dan een kleine bijdrage voor de voorrijkosten van de pakketdienst. Heel simpel dus!

Meer weten over hoe ons retourbeleid precies in elkaar steekt? Lees dan onze blog Uitbreiding van de dienstverlening voor retouren of bekijk onze pagina Retourenbeleid

DPD