Plusman voorjaarscollectie

De zon gaat schijnen, de vogeltjes fluiten, tijd voor de nieuwe voorjaarscollectie van Plusman! Nu de zon zich weer wat vaker laat zien en de temperaturen stijgen, is het tijd om ook onze kledingkast te voorzien van een nieuwe frisse impulsen. Het voorjaar is het seizoen waarin we weer naar buiten gaan en genieten van de natuur. In de ochtend- en avonduren kan het nog wat kouder zijn, daarom vind je naast onder andere t-shirts met korte mouwen, ook truien, vesten en hoodies in de nieuwe collectie.

Frisse kleuren

De nieuwe voorjaarscollectie van Plusman is een zomerse collectie die in het teken staat van kleur en vrolijke prints. Grote maten heren kleding waar je blij van wordt en waarin je de zomer lachend tegemoet gaat. Vrolijke en drukke prints zijn nog steeds helemaal on trend, maar ook de ruit is bezig met een comeback als het gaat om overhemden. Qua kleur zijn frisse en felle kleuren het helemaal dit voorjaar. In de zomerzon komen kleuren goed tot hun recht, niet alleen in de natuur maar ook de kleuren van kleding komen mooi uit wanneer de zon erop schijnt. In de voorjaarscollectie zie je veel zomerse kleuren terug zoals rood, geel, groen en blauw die je garderobe een zomerse en frisse uitstraling geven. Natuurlijk is er in de nieuwe collectie ook kleding te vinden in de vertrouwde kleuren zoals navy en bordeauxrood, vertaald naar een zomers design.

Bij de zomer passen materialen die licht en luchtig dragen. Denk aan bijvoorbeeld katoen en linnen voor de echte warme dagen. Een mooi linnen overhemd of een katoenen t-shirt mag niet ontbreken in jouw kast deze zomer. In de voorjaarscollectie van Plusman vind je grote maten zomerkleding voor heren van gerenommeerde merken als Casamoda, Redfield, Brigg, D555 en Jack & Jones. Ook ons eigen merk Plusman verschijnt aankomende tijd een ruime aanbod aan vrolijke voorjaarsitems. Denk aan bermuda’s t-shirts, overhemden en zomerjassen. Maar ook aan truien en vesten die ideaal zijn om te dragen op een koele voorjaarsochtend of een wat koudere zomeravond.

De aankomende weken zal je op de New Arrivals pagina in onze webshop voornamelijk voorjaarsartikelen zien verschijnen. Denk aan polo’s, t-shirts, overhemden, hoodies en jeans. Later verschijnen ook de echte zomerse artikelen van onze nieuwe collectie in de webshop en tegen die tijd zullen wij een trendupdate geven waarin we de nieuwste trends op het gebied van bermuda’s, zwembroeken en andere zomerse artikelen zullen bespreken.