Blue Wave grote maten herenkleding bij Plusman

Er is weer een nieuw merk toegevoegd aan het assortiment van Plusman.nl. Recent introduceerden wij de grote maten merken s.Oliver en Adamo. En nu is ook het merk Blue Wave toegevoegd aan het assortiment in de Plusman webshop. Met het merk Blue Wave bieden wij nog meer keuze aan grote maten herenkleding en breiden wij ons assortiment nog verder uit. Ter introductie van het merk Blue Wave zijn een winddicht regenpak en een zeer zacht fleecevest aan de collectie in onze webshop toegevoegd en later zal er nog meer grote maten sport- en outdoor kleding van Blue Wave volgen.

Grote maten sport- en outdoor kleding 

Het Duitse merk Blue Wave is gespecialiseerd in grote maten sport- en outdoorkleding. Het merk kent haar oorsprong aan de Noord-Duitse kust, een gebied dat uitermate geschikt is voor het beoefenen van outdoor activiteiten. Het merk Blue Wave weet dan ook precies waar goede functionele sport- en outdoorkleding aan moet voldoen. Het in 2009 opgerichte merk maakt functionele en praktische kleding waarin mensen actief kunnen bewegen in de omgeving van bijvoorbeeld bergachtige gebieden, water of het bos. Behalve dat de kleding functioneel is, besteedt Blue Wave ook aandacht aan het design. Naast basic must-haves, biedt Blue Wave ook modieuze kleding met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Blue Wave voor alle weersomstandigheden 

Blue Wave heeft kwalitatieve grote maten sport- en outdoorkleding voor alle weersomstandigheden. Bij regenachtig weer komt het plus size regenpak van Blue Wave goed van pas. Het regenpak bestaat uit een xxl regenjas en een grote maten regenbroek. Beide zijn gemaakt van wind- en waterdicht materiaal. Dankzij de ademende kwaliteiten van de mesh binnenvoering, biedt het regenpak daarnaast voldoende ventilatie. Voor de koelere lentedagen is het Blue Wave fleecevest ideaal. Het grote maten lichtgewicht vest is heerlijk zacht en heeft een sportieve uitstraling. Kortom, bij Blue Wave vind je altijd de juiste outdoor outfit voor alle weersomstandigheden.