Goed nieuws! Plusman heeft weer een nieuwe uitbreiding toegevoegd aan onze online dienstverlening. Wij hebben namelijk een nieuwe betaalmethode geïntroduceerd. Een aantal maanden geleden schreven wij al een blog over de lancering van onze vernieuwde website. Sinds afgelopen maart introduceren wij verschillende vernieuwingen en updates en nu is daar een nieuwe betaalmogelijkheid bijgekomen, namelijk Fashion Cheque. Fashion Cheque is aangesloten bij meer dan 10.000 winkels en webshops in Nederland en België en vanaf nu dus ook bij Plusman.nl!

Over Fashion Cheque

Vanaf heden is het mogelijk om met Fashion Cheque te betalen op Plusman.nl. Fashion Cheque is een modecadeaukaart waarmee je een bestelling of een deel van een bestelling kunt betalen.

Per kaart kunt u een bedrag tussen de €5,- en €150,- betalen. De cadeaukaart is 1 jaar geldig en het bedrag op de kaart kut u over meerdere bestellingen verdelen. Op de website van Fashion Cheque vindt u een saldochecker, waar u precies kunt zien welk bedrag er nog op uw kaart staat.

Hoe werkt het?

Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst, kunt u tijdens het afrekenen bij betaalmethode kiezen voor Fashion Cheque. Op de kaart vindt u de kaartcode die bestaat uit 19 cijfers. Deze code vult u in tijdens de betaling. Het kan zijn dat u ook de security code moet invullen. Deze 6-cijferige code vindt u onder de zilveren kraslaag op de kaart. Is het bedrag van uw bestelling hoger dan het bedrag was op uw kaart staat? Geen probleem. Een eventueel resterend bedrag kan via een andere betaalmethode (bijvoorbeeld iDeal) worden voldaan.

Wij hopen dat u blij bent met deze uitbreiding van onze online dienstverlening en zien u graag terug in onze webshop!