Sinds eind 2019 verzorgt weerman Jan Visser het wekelijks weerbericht op plusman.nl. Afgelopen jaar verscheen er elke donderdagmiddag een bericht met de weersvoorspellingen voor de aankomende week. Het weerbericht wordt vaak en met veel plezier gelezen door de bezoekers van onze website. Daarom hebben wij goed nieuws: ook in 2021 zal er een wekelijkse weerupdate van Jan Visser op onze website verschijnen! Wij zijn zeer verheugd te mogen melden dat er ook in 2021 elke donderdag een nieuwe weersupdate van Jan Visser te lezen zal zijn op plusman.nl en wensen onze lezers veel leesplezier.

Weerman Jan Visser

Jan Visser is bekend van zijn werkzaamheden voor RTV Noord Holland en Buienradar. Ook heeft hij een eigen website www.janvissersweer.nl waar hij schrijft over het weer en het klimaat. In het weerbericht dat hij voor plusman.nl schrijft blikt hij vooruit op de weersvoorspellingen voor de aankomende week én geeft hij interessante achtergrondinformatie over bepaalde weersomstandigheden en het klimaat.

Passend kledingadvies 

Wij maken het de bezoekers van onze website graag zo makkelijk mogelijk. Daarom geven wij onderaan het weerbericht van Jan Visser, ook dit jaar weer elke week een kledingadvies dat past bij de weersvoorspellingen. Zo weet u precies welke kleding u nodigt heeft voor de aankomende week, rekening houdend met de weersvoorspellingen. Benieuwd naar de weersverwachtingen voor de komende week? Check het elke donderdagmiddag op plusman.nl en pas je outfit aan op het weer!