Ivm de coronacrisis in diverse landen hebben sommige van onze producten die uit het buitenland besteld worden helaas een langere levertijd. Wij doen ons best om toch zo snel mogelijk te leveren en vragen om uw begrip.

Overhemd op maat

Gepersonaliseerde overhemden

Een eerste indruk moet altijd goed zijn, zowel in je privéleven als in het zakelijk verkeer. Het zijn vaak de kleine details van maatwerk die het verschil maken tussen een stijlvolle look en een standaard look. Plusman heeft ervoor gezorgd dat er nu ook speciale gepersonaliseerde overhemden gemaakt kunnen worden voor de volle en lange Nederlandse man! Om een goed passend op maat gemaakt overhemd te bestellen, hebben we de juiste afmetingen en enkele stijl wensen nodig. Plusman laat je in de popup exact zien welke afmetingen nodig zijn om je overhemden precies op maat te maken voor jouw figuur. Zo weet je dat het dress shirt of casual shirt dat je ontvangt ook werkelijk de perfecte maat en look heeft. Misschien denk je dat maatoverhemden erg prijzig zijn en weerhoudt je budget je ervan om te kiezen voor maatwerk. Maar bij Plusman.nl is dit niet het geval! Gepersonaliseerde overhemden zijn bij ons zeer gunstig geprijsd.

Overhemden op maat

Voor gepersonaliseerde overhemden biedt Plusman.nl je, in combinatie met de hemden-specialist Bivolino, een groot aantal opties: materiaal, lange of korte mouw, met of zonder borstzak, ronde of rechte onderzijde, kleur en mouwhuisje. Uiteraard kan je ook denken aan mouwlengte, wat bij veel confectie overhemden vaak net onvoldoende is. Echter, bij ons heb je ook de keuze uit verschillende materialen. Wil je strijkvrije gepersonaliseerde overhemden, bijvoorbeeld in een katoen- en polyesster mix? Of ga je voor de luxueuze uitstraling van dubbel getwijnde katoen? Zoek je gepersonaliseerde overhemden met standaard manchetten, of wil je manchetten waarbij je manchetknopen hoort te dragen? Als je de juiste stof hebt gevonden, gekeken hebt naar het favoriete weefpatroon en beslist hebt of je shirt met of zonder borstzakje wilt bestellen, dan zijn er nog meer keuzemogelijkheden. Wil je regular fit, of komen je lichaamsverhoudingen het beste tot hun recht bij slim-fit? Welk type kraag vind je mooi? Je kan kiezen voor een extra hoge kraag met meerdere knopen, voor de klassieke button-down en nog een aantal kraagvormen. Bij de onderkant van het shirt mag je kiezen tussen recht of afgerond. Voor de zomer kies je bijvoorbeeld overhemden met korte mouw. Extra accenten kan je aanbrengen met contrastkleuren of contrasterende stoffen. Ook de knopen kan je eindeloos variëren. Wil je overhemden op maat en gepersonaliseerde overhemden? Probeer dan het gepersonaliseerde hemd via Plusman (u wordt doorgelinkt naar de website van Bivolino)!