Plusman.nl heeft de nieuwe zomer collectie binnen!

Onze nieuwste collectie grote maten herenkleding is lekker zomers van karakter. Boordenvol frisse, zomerse kleuren zoals turquoise, groen en geel. Naast typische zomerse artikelen als bermuda's en korte mouw t-shirts hebben we natuurlijk ook weer nieuwe broeken met de meest modieuze wassingen en diverse overhemden. Zo kan ook de man met een maatje meer modieus, zomers gekleed gaan in kleding die hem als gegoten zit!

Tot maat 9XL!

Bij diverse artikelen gaan we nu zelfs tot maat 9XL! Een voorbeeld daarvan is het  100% katoenen Casamoda overhemd 107482 (zie de foto hiernaast), een geruiten lange mouw overhemd dat wij aanbieden in maar liefst 3 kleuren, te weten rood / blauw geruit, blauw / blauw geruit en groen / blauw geruit. In alle kleuren is het hemd verkrijgbaar in de maten L tot en met 9XL.

A-Merken

Natuurlijk zijn, net als in voorgaande seizoenen ook de nodige topmerken weer vertegenwoordigd in onze zomercollectie. T-shirts van Kitaro, overhemden en t-shirts van Casamoda en natuurlijk ontbreken ook Duke Clothing en de (zomer)jassen van Cabano niet.

Overhemd van Casamoda tot 9XL