Plusman.nl accepteert de VVV Giftcard

Voortaan kunt u bij plusman.nl de aankoop van uw grote maten herenkleding ook afrekenen met de handige VVV Giftcard. Dit is de digitale versie van de alom bekende VVV-bon, die niet online te gebruiken valt.

VVV Giftcard  

Zo werkt betalen met de VVV Giftcard

Tijdens het afrekenproces kiest u onder de betaalmethodes voor de VVV Giftcard, die duidelijk wordt gemarkeerd door het bekende blauwe VVV logo. U vult verder alle andere benodigde gegevens in en klikt op "plaats bestelling". U wordt dan doorverwezen naar een pagina waar u het kaartnummer en de securecode die u heeft ontvangen bij de kaart, kunt invullen. Indien het saldo op uw kaart niet toereikend is om de hele betaling mee te voldoen, kunt u de rest via Ideal of de credit cards MasterCard of Visa voldoen. Indien het saldo groter is dan het totaalbedrag, blijft het restant van het saldo op uw kaart beschikbaar.

Retourneren

In het geval u een (deel van een) bestelling retourneert die u per VVV Giftcard had afgerekend, dan zullen wij het te verrekenen bedrag op uw VVV Giftcard terugstorten, en dit dus niet in geld uitkeren op uw bankrekening. Het is daarom wijs om uw VVV Giftcard nog even te bewaren, ook indien het saldo reeds verbruikt is.