Plusman introduceert maatcalculator

Mannen met een grotere maat weten als geen ander hoe belangrijk het is kleding te dragen met een goede pasvorm. Én hoe lastig het kan zijn om die maat te vinden, die het mooist past. Bij Plusman.nl vinden we het belangrijk om hierbij zoveel mogelijk ondersteuning te bieden. Er waren op de website al maattabellen te vinden die helpen uw maat te bepalen, maar hieraan is nu nog een handige tool toegevoegd: de unieke maatcalculator!

Hoe werkt de maatcalculator?

Met de nieuw toegevoegde maatcalculator kunt u simpelweg uw gemeten afmeting invoeren en met één druk op de knop de bijpassende maat laten verschijnen. Uw maat wordt getoond in het rood en de regel met de bijbehorende afmetingen wordt in de tabel gemarkeerd.

Het berekenen van uw maat van bijvoorbeeld een colbert, ziet er dan als volgt uit:

Plusman's handige maatcalculator

Afhankelijk van het type kledingstuk voert u de afmeting van de borstwijdte of taille in van een kledingstuk dat u goed past. Aan de hand hiervan berekent de calculator vanzelf uw maat. Bij elke artikelsoort staat een meetinstructie zodat zo nauwkeurig mogelijk de juiste maat kan worden gevonden. Bij meerdelige kleding, zoals een kostuum, kan de calculator de maat berekenen aan de hand van zowel de borstwijdte als taille. Er verschijnt een waarschuwing wanneer een van de twee maten afwijkt. 

Verbeterde service

Plusman.nl wil met deze maatcalculator de grotere of vollere man nog beter van dienst zijn. Want juist in de grote maten mode kan de ene '8XL' qua grootte zomaar anders uitvallen dan de '8XL' van een ander merk. Bij Plusman.nl hoeft u zich niet meer af te vragen of een merk groot of klein valt, omdat alle maten worden aangepast naar uniforme Plusmanmaten en u deze nu eenvoudig kunt berekenen met onze maatcalculator. Zo blijft Plusman.nl continu bezig de service te verbeteren.

Advies

Natuurlijk is ieder lichaam anders, wat betekent dat er altijd sprake kan zijn van een (kleine) afwijking. De berekende maat geldt daarom als advies. Bij Plusman.nl doen we er alles aan u te helpen bij het bestellen van de juiste maat. Ieder artikel wordt daarom zorgvuldig gemeten voor er een maat aan toegekend wordt. Op deze manier hoopt Plusman.nl een handvat te bieden in de XL-jungle.