Lengtematen kleding speciaal voor de lange man

Plusman Big & Tall is er voor de grote man: zowel in de breedte als in de lengte. Want wij willen dat elke man zich goed en zeker voelt in zijn outfit. Welke maat je ook hebt, je mag trots zijn op wie je bent en Plusman helpt graag om dat ook uit te stralen. Het begint allemaal met kleding die goed past, dus pasvorm staat bij ons dan ook voorop. De kleding in de webshop is speciaal ontworpen voor lichamen met net even andere verhoudingen dan doorsnee. En dat dat bij een lange man heel anders is dan bij een bredere man, weten de ontwerpers gelukkig als de beste.

Extra lang Plus Man korte mouw vrijetijdsoverhemd  

Perfect zittende extra lange mannenkleding

Het is niet alleen een kwestie van een broek met extra lange pijpen of een shirt met extra lange mouwen. Mouwlengte 7 is al tijden een begrip in de lange mannenmode (lees hier onze eerdere blog hierover), maar er zijn meer factoren waarmee rekening moet worden gehouden. “We hoorden vaak dat er wel geschikte overhemden met extra lange mouw zijn, maar dat lange mannen geen goed zittende hemden met korte mouw konden vinden,” aldus Sven Oudgenoeg, eigenaar van Plusman Nederland. “Het wordt vaak vergeten dat ook het bovenlichaam langer kan zijn - en daarbij niet per se breder.” Op Plusman.nl zijn daarom ook overhemden en shirts met korte mouw te vinden speciaal voor de lange man: met extra lange rug.

 

 

Veelzijdig aanbod kleding voor lange mannen

Wat Plusman.nl verder onderscheidt van veel andere lengtematen-aanbieders, is het feit dat mannen hier in één keer een complete outfit kunnen aanschaffen. “Wij willen de lange man van top tot teen kunnen kleden,” zo zegt Oudgenoeg, “én voor alle gelegenheden. Want naast een dagelijkse outfit, kun je hier ook een mooi dress overhemd vinden in lengtematen. Met bijpassende extra lange stropdas.” Maar ook voor bijvoorbeeld sportkleding kunnen lange mannen hier terecht. Het concept ‘mix en match trainingspakken’ is erop gericht om een sportoutfit te creëren die in zijn geheel goed past: heren kunnen zelf hun trainingspak samenstellen door zo nodig verschillende maten voor de broek en het jack te kiezen.

Maattabellen

Tot slot is het handig om te weten dat in maattabellen de (extra lange) mouw- of pijplengte is aangegeven voor de verschillende kledingitems. Zo kun je van te voren al een goede inschatting maken of het kledingstuk je zal passen. Want kleding moeten terugsturen omdat het toch niet goed zit, vindt niemand leuk. Maar mocht het dan toch nodig zijn: retourneren is bij Plusman.nl gelukkig kosteloos.

  Mix & Match lengtematen trainingspak