Dameslaarzen met brede schacht van Jilsen

Brede Schacht Laarzen van Jilsen

Vandaag besteden wij aandacht aan een fijne collega binnen de modebranche, te weten Jilsen.

Jilsen is een Nederlands merk van de Grote Maten Specialist Ron Henze Mode. Ron Henze Mode brengt al ruim 30 jaar grote maten kleding en laarzen op de Europese markt.

Jilsen bestaat bijna 10 jaar en brengt een zeer uitgebreide collectie laarzen met brede schacht. De collectie bevat zeer duurzame en hoge kwaliteit leren dameslaarzen. De modellen zijn modisch, elegant en de collectie bevat ook tijdloze klassiekers zoals de Anna, Antara & Ilse.

 Laarzen met brede schacht van Jilsen

Pasvorm Jilsen

De laarzen van Jilsen zijn verkrijgbaar in schoenmaat 37 t/m 43. Daarnaast zijn de modellen verkrijgbaar in diverse kuitmaten, namelijk 40, 44, 48 en 52cm. Door het gebruik van soepel kalfsleer en een leren voering vormen de laarzen zich prachtig om uw kuiten.

Kuitcalculator

Om u te helpen met het vinden van de juiste kuitmaat (want deze verschilt per schoenmaat) heeft Jilsen de Kuitcalculator ontwikkelt. U vult eenvoudig uw schoen- en kuitmaat in en de calculator berekent wat de beste schacht voor u is.

Passen en kopen in de Showroom

U kunt met de specialisten van Jilsen een afspraak maken in de showroom. Hier staan alle modellen en wordt u deskundig geholpen door het Jilsen team. U kunt de laarzen meteen afrekenen en meenemen.

Online shoppen zonder risico

De volledige Jilsen collectie vindt u op Jilsen.com

Hier kunt u eenvoudig via het menu een selectie maken op basis van maten, kleur en hakhoogte. De Jilsen voorwaarden zijn transparant en zeer klantvriendelijk:

 Voor 15.00 besteld is de volgende werkdag al in huis.

  • Uw bestelling wordt gratis verzonden & mag gratis retour.
  • U ontvangt binnen 2 dagen uw geld terug op uw rekening bij retouren.
  • Super klantenservice, gewaardeerd met een 9.2