Plusman Big & Tall

Plusman Big & Tall

Onder de naam Plusman Big & Tall heeft Plusman.nl, na de succesvolle lancering van een Duitse website in 2014 nu ook een Engelse site gelanceerd. Met deze nieuwe website, onder www.plusman.nl/en, richten we ons voornamelijk op de Scandinavische en Engelse markt.

Uit onderzoek is gebleken dat er ook in deze markten een grote behoefte is aan modieuze kleding voor mannen met een grotere maat en dat dit door lokale partijen nauwelijks wordt ingevuld. Onze nieuwste website moet in die behoefte gaan voorzien.

Lokale valuta

Op de Engelse site van Plusman Big & Tall, ook bereikbaar via het landenvlaggetje linksbovenin deze site, heeft de klant de mogelijkheid om in zijn eigen valuta te betalen. We accepteren Britse Ponden en de diverse Scandinavische valuta's. Betalen kan men in al deze valuta's via PayPal en credit card.

Uitbreiding van het netwerk

Hiermee breidt ook Plusman.nl zijn netwerk verder uit. In nog meer landen kunt u nu, indien u daar bijvoorbeeld tijdelijk verblijft, onze plus size kleding bestellen. Recent hebben we levering naar landen als Groot-Brittannië, Ierland, Denemarken, Zweden, Finland, Polen, Estland, Letland en Litouwen mogelijk gemaakt. Al deze landen worden vanuit ons centrale magazijn in Nederland beleverd.