Nieuw bij Plusman: gepersonaliseerde overhemden op maat!

Met trots presenteert Plusman een nieuwe service in de webshop: het zelf samenstellen van uw overhemd. Een dergelijke service bestond al langer, maar is nu dankzij Plusman ook eindelijk beschikbaar gemaakt voor de lange en volle man! Op basis van uw afmetingen en door u opgegeven stijlwensen wordt er een overhemd gefabriceerd speciaal voor u, dus uniek en met een perfecte pasvorm. Eerder al werd op Plusman.nl de maatcalculator geïntroduceerd, om klanten te helpen de juiste maat te bepalen. Maar Plusman zou Plusman niet zijn als er niet continu werd gewerkt aan de verbetering en uitbreiding van onze dienstverlening. Met deze nieuwe service biedt Plusman klanten de mogelijkheid de ultieme, meest stijlvolle look te creëren. Want wat is er nu mooier dan kleding die u letterlijk als gegoten zit?

Perfect passend en naar eigen wens

Met een grote maat kan het wel eens lastig zijn kleding te vinden die perfect past, maar dit is nu verleden tijd. In samenwerking met een gespecialiseerde partner biedt Plusman gepersonaliseerde overhemden die niet alleen qua maat geheel op uw lichaam zijn toegesneden, maar ook qua vormgeving volkomen op uw eigen wensen zijn afgestemd. Zo is er uitgebreide keus in materiaal, kleur, model en details. Van een slim fit overhemd met korte mouw en casual kraag, tot een feestelijk dress overhemd van luxe dubbel getwijnde katoen met klassieke kraag en knoopjes in contrast, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor elke gelegenheid valt er een overhemd te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw wensen en figuur. De stof, mouwlengte, pasvorm, kleur, ronde of rechte onderkant, type kraag en manchetten, tot aan de kleur van de knopen, u bepaalt het allemaal zelf. Dat is pas écht een overhemd op maat!

Betaalbaar maatwerk

Elke man is uniek en verdient een overhemd dat perfect bij hem past. Maatwerk van Plusman betekent kwaliteit en stijlvolle overhemden geheel naar eigen wens. Denkt u nu: dat klinkt luxe, en daarom vast ook duur? Laat u vooral niet afschrikken, want bij Plusman.nl zijn ook deze bijzondere gepersonaliseerde overhemden betaalbaar! Uw hemd zelf samenstellen, helemaal zoals u dat wilt, en dat ook nog voor een gunstige prijs: Overhemden shoppen was nog nooit zo leuk!