PERSBERICHT - 1 MAART 2018

Eerste fysieke winkel van PLUS MAN vanaf vrijdag 2 maart een feit

More4her heeft met PLUS MAN nu ook More4him

In het Nieuwegeinse winkelassortiment was More4her al een bekende naam: onder die naam verkocht de winkel tot nu toe mooie damesmode in grote maten. Daar voegt de winkel in Nieuwegein in het Nieuwegein City Plaza nu in één keer een nieuwe naam aan toe: More4him. En in die winkel is het hele assortiment van PLUS MAN te verkrijgen. Daarmee is de herenmodewinkel van Patrica Trapman de eerste 'authorised dealer van PLUS MAN' in Nederland geworden. En op vrijdag 2 maart openen de deuren!

De eerste fysieke modegalerie van PLUS MAN in Nederland

De modezaak van Patricia Trapman is dus de eerste 'authorised dealer van Plus Man' geworden en daarmee ook de eerste fysieke winkel in Nederland waar de kleding van PLUS MAN te koop is. PLUS MAN is van origine een Spaans kledinglabel voor heren in grote maten en in Nederland het afgelopen decennium met name online actief. Directeur Sven Oudgenoeg van Plusman Nederland BV over deze stap: "We verwachten dat deze stap naast de online verkoop een nieuwe groep klanten aan zal spreken. Voor heren met grote maten was er vroeger niet veel keus. We maakten met PLUSMAN.nl al een enorme hoeveelheid goede merkkleding voor heren in grote maten bereikbaar. De stap naar een fysieke winkel is een mooie aanvulling, zeker bij een winkel als die van Patricia Trapman die al kleding voor dames in grote maten verkoopt. Men kan ter plekke kleding passen en evt zelfs bestellen als een kleur of maat niet voorhanden is. Bovendien zijn de ervaringen van het personeel voor ons belangrijke input voor de doorontwikkeling van ons merk en bedrijf", aldus Oudgenoeg. Het fysieke assortiment concentreert zich naast kostuums en dressoverhemden veelal op casual overhemden, pantalons, jassen, ondergoed en sportkleding. Zoals men van Plus Man gewend is, is de hele range verkrijgbaar in de plus sizes XL t/m 9XL of 54 t/m 82.

 

 

Team More4Him

Op deze foto ziet u van links naar rechts het personeel van More4Him:  Dennis Hoencamp, Patricia Trapman en Silvana Hoevenaar.

Waarom geen winkel onder PLUS MAN label?

Pr manager Arnoud Siekmans van PLUS MAN licht toe: "We zeggen nooit nooit, maar dat is nu niet de stap die we willen zetten. Plusman Nederland is gespecialiseerd in online verkoop. Dat doen we o.a. ook in België, Duitsland, VK en Ierland. Vergelijk deze stap maar met een winkel als de Bijenkorf: ook zij voeren zeer veel verschillende kwaliteitsmerken die herkenbaar worden gepresenteerd. Door PLUS MAN op een vergelijkbare manier centraal in het land naar het publiek te brengen en dan ook nog eens in een winkel waar het personeel weet hoe ze klanten met grote maten goed kunnen adviseren, is een mooie stap voor nu. De klant kan er kleding passen, krijgt advies en kan zelfs online in de winkel bestellen en zelfs daar laten bezorgen. En met PLUS MAN heeft Nieuwegein in één keer een enorme keuze aan goede merkkleding voor de man met een maatje meer in het assortiment". 

 

Een welkome toevoeging

Patricia Trapman, eigenaresse van de winkel More4her, noemt de toevoeging van PLUS MAN aan haar assortiment meer dan welkom. "We kregen in de winkel More4her al vaker de vraag of we ook herenkleding verkochten. Toen de kans zich voordeed om PLUS MAN toe te voegen aan het assortiment, hoefden we niet lang na te denken. Zo hebben we niet alleen More4her, maar nu ook More4him, beide gevestigd in Nieuwegein". 

 

De bereikbaarheid van het winkelcentrum is prima. Zowel met openbaar vervoer (bus en tram) als met de auto. Onder en om het winkelcentrum zijn diverse parkeergarages. Patricia: "In de winkel bieden we de klant de gelegenheid een kop koffie/thee/water te drinken aan de koffietafel. Daarnaast begeleiden wij de klant door gedegen advies. Sinds 2014 ben ik al actief in de plussize kleding voor dames met de winkel More4Her, ook op Cityplaza gevestigd. Naast de gebruikelijke openingstijden kan de klant ook een afspraak maken voor personal shopping in de avonduren". 

 

Meer over More4him, de autorised dealer van PLUS MAN

De winkel More4Him is gevestigd aan de Boogstede 17 te Nieuwegein. Openingstijden:

ma. 12:00 – 18:00 uur, di. wo. en do. 09:30 – 18:00 uur, vr. 09:30– 21:00 uur, za. 09:30– 17:00 uur en zo. 12:00 – 17:00 uur. Het telefoonnummer is 030-3078441.