Plusman.nl nu nog meer aflevermogelijkheden

Uw grotematen specialist werkt niet alleen aan het steeds verder verbeteren van het assortiment, maar let ook op het gemak van u als klant. Daarom hebben we onze aflevermogelijkheden, in combinatie met DHL, uitgebreid.

Avondlevering

Naast de reeds bestaande aflevering bij u thuis op maandag tot en zaterdag overdag is er nu ook de mogelijkheid om, tegen een kleine meerprijs, uw bestelling met grote maten herenkleding in de avonduren (18.00u - 21.00u) bij u thuis te laten bezorgen. Dit is vooral handig als u overdag werkt en toch graag zelf het pakketje aan wilt nemen.

Zelf ophalen in een DHL Parcelshop

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om uw pakket naar een door u uitgekozen DHL servicepunt te laten sturen, waar u het zelf kunt (laten) ophalen. Op die manier kunt u op uw eigen moment uw pakket in ontvangst nemen, waar en wanneer u maar wilt (binnen de openingstijden van de Parcelshop). DHL Parcelshops zitten door het hele land, dus er zit altijd wel één bij u in de buurt. Via de handige shoplocator kunt u op adres of postcode uw keuze maken. Deze service kost niets extra.

Niet bij buren afleveren

Bij een standaard levering wordt u pakket afgeleverd bij de buren indien u zelf niet thuis bent. Vindt u het niet prettig dat uw zending bij de buren wordt afgeleverd? Dan kunt u er nu ook voor kiezen om het pakket nooit bij buren te laten leveren. In dat geval wordt, indien u afwezig bent, het pakket weer door de chauffeur mee terug genomen en een volgende dag nogmaals aan uw eigen adres aangeboden. Ook voor deze service betaalt u een kleine meerprijs.

Gratis verzending

Zoals u van ons gewend bent, blijft u ook met deze extra service geen bezorgkosten betalen bij een besteding vanaf € 100,--. U betaalt dan slechts de eventuele meerprijs voor de avondlevering of niet bij buren.