GRATIS RETOURNEREN

       

Vragen of persoonlijk advies?
 085-1118406

         

0artikel(en)

U heeft geen producten in uw winkelmandje

X
Product was successfully added to your shopping cart.

De Tunesische kraag

Er zijn meer dan 70 verschillende soorten kragen, denk bijvoorbeeld aan de V-hals of de ronde kraag, maar in de zomer van 2018 is de Tunesische kraag helemaal hot! Lees hier hoe zo'n kraag eruit ziet.

Lees meer

PLUSMAN kledingsponsor aanstormend zangtalent Mike Versteeg

PLUSMAN Nederland, het kledinglabel voor heren met een maatje meer, neemt de kledingsponsoring op zich van de jonge 18-jarige volkszanger Mike Versteeg. “Met deze zet tonen we onze betrokkenheid bij jong Nederlands talent en bovendien laten we als shop zien dat je met elk postuur je talenten kan ontplooien”, aldus directeur Sven Oudgenoeg.

Lees meer
5 juni 2018 10:05:00 CEST door Sven Oudgenoeg Mike Versteeg, Plusman, Plus Man, sponsoring, kledingsponsor, Comments Nieuws,

Last-minute Trendupdate voor de Zomer 2018

Het is eind mei en na een lang en koud voorjaar, komt voor velen van u de vakantieperiode steeds dichterbij. Voor mij dus precies het goede moment om u een update te geven over de hoogzomer trends in mannenmode en wat u van de Plusman collectie op dit gebied kunt verwachten.

Lees meer
28 mei 2018 02:30:00 CEST door Linda Truijens Last-minute Trendupdate, zomer 2018, Comments Collectie,

Mouwlengte 7 Overhemden.

Inmiddels is mouwlengte maat 7 een begrip geworden in de lange mannenmode. Maar wat betekent het nou precies? Lees het hier.

Lees meer

Nu ook schoenen bij Plusman!


Sinds kort bieden we bij Plusman ook schoenen aan. Dit gaat hierbij zowel om sportschoenen als om casual schoenen. De maat gaat tot en met 52, terwijl er ook kleinere maten worden verkocht. Momenteel is het schoenenassortiment nog vrij beperkt, maar dit zal in de komende seizoenen snel worden uitgebreid.

Lees meer
1 mei 2018 10:05:35 CEST door Sven Oudgenoeg schoenen, grote maten schoenen, herenschoenen, Comments Nieuws,

Trendupate zomer 2018

Het is februari, de elfsteden koorts barst los, de krokussen bloeien en heel Holland hoest. Kortom een prima moment om stil te staan bij de nieuwe zomertrends. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik met veel plezier research heb gedaan. Het winkelbeeld is vrolijk, kleurrijk en optimistisch.

Lees meer
6 maart 2018 13:28:35 CET door Linda Truijens Trendupdate, Modetrends, zomer 2018, grote maten herenkleding, Comments Collectie,

PERSBERICHT - 1 MAART 2018

Eerste fysieke winkel van PLUS MAN vanaf vrijdag 2 maart een feit

More4her heeft met PLUS MAN nu ook More4him

Lees meer
1 maart 2018 15:51:00 CET door Ivar Nycolaas plusman, grote maten, winkel, fysiek, more4him, Nieuwegein, Comments Nieuws,

Modalvezel

Plusman heeft artikelen van modal in haar assortiment. In deze blog informeren wij u over het hoe en wat van de modalvezel.

Lees meer
13 februari 2018 15:51:00 CET door Sjors van Voorthuijzen Grote maten kleding, modal, modalvezel, Plusman, Comments Wetenswaardigheden,

Pima katoen

Plusman heeft artikelen van pima katoen in haar assortiment. Hier leest u wat voor een stof dit is, waar het vandaan komt en wat de voordelen zijn!

Lees meer
6 februari 2018 15:51:06 CET door Sjors van Voorthuijzen Grote maten kleding, pima katoen, katoen, pima cotton, Plusman, Comments Wetenswaardigheden,

Trendupate herfst 2017

Afgelopen zomer heb ik het met u gehad over de trends en kleuren voor de aankomende winter. Inmiddels is het twee maanden verder en kan ik langzaam aan eens gaan kijken of ik het een beetje bij het rechte eind heb gehad. 

Lees meer
26 november 2017 20:10:32 CET door Linda Truijens trendupdate, modetrends, grote maten herenkleding, Comments Collectie,