Aflevering van uw bestelling

Verzending van uw bestelling

Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL. Op de dag dat wij uw bestelling aanleveren bij PostNL krijgt u van ons via e-mail bericht. U zult uw bestelling dan in principe de volgende werkdag ontvangen. Plusman.nl is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst.

 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor alle artikelen die op voorraad zijn geldt dat wanneer u deze op werkdagen voor 16.00u bestelt, u ze de volgende werkdag in huis heeft. Sommige artikelen moeten wij bij onze leveranciers bestellen en hebben een langere levertijd (maximaal 14 dagen). U wordt hierover geïnformeerd bij het bestellen van het artikel. In het geval dat u meerdere artikelen bij ons bestelt streven wij ernaar om alle artikelen in één keer bij u te laten bezorgen.
Houd u er rekening mee dat op maandag geen pakketjes worden bezorgd. 

 

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit gewoon in het bestelproces aangeven door een alternatief afleveradres te kiezen. Vervolgens vult u de gegevens in van het alternatieve afleveradres. Onder Adresboek kunt u adressen toevoegen en beheren. Deze adressen kunt u eenvoudig selecteren als u bijvoorbeeld uw bestelling wilt laten bezorgen op een ander adres. U betaalt hiervoor geen extra kosten.

 

Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?

Ja, u kunt uw bestelling laten afleveren in de volgende landen buiten Nederland : België, Denemarken, Duitsland, Finland, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Zweden.